Krásný a Prostorný Byt 4+1 v klidném městečku Muro na ostrově Mallorca

259.000 €
Celkem 23 fotografií, zobrazit všechny
Makléř:
realitní makléř: Lukáš Novák
Lukáš Novák
telefon: +420777982553
lukas.novak@tonireal.cz

Krásný a Prostorný Byt 4+1 v klidném městečku Muro na ostrově Mallorca

259.000 €
Popis nemovitosti:

Nabízíme k prodeji prostorný a světlý byt v klidném městečku Muro, který se nachází v exkluzivní budově s pouhými pěti sousedy, což zajišťuje soukromí a klidné bydlení. Tato nemovitost je ideální pro ty, kteří hledají harmonii mezi komfortem a klidem, přičemž rajské pláže Muro jsou vzdáleny jen 15 minut jízdy.

Byt se může pochlubit světlým obývacím pokojem s přímým přístupem na prostorný balkon, který je perfektním místem pro relaxaci s ranní kávou nebo večerním posezením s přáteli. Samostatná kuchyně je plně vybavená moderními spotřebiči a nabízí dostatek úložného prostoru. Navíc zde naleznete přilehlou prádelnu, která zajišťuje maximální pohodlí při každodenních činnostech.

Nemovitost zahrnuje tři pohodlné pokoje. Hlavní ložnice je vybavena koupelnou en suite s hydromasážní sprchou, která přináší pocit luxusu a relaxace. Další dva pokoje jsou ideální pro rodinné členy nebo hosty, přičemž oba disponují vestavěnými skříněmi, které efektivně maximalizují úložný prostor a organizaci.

Tento byt nabízí ideální spojení pohodlného bydlení v klidné lokalitě s blízkostí k přírodním krásám a turistickým atrakcím. Pro více informací a prohlídku nás neváhejte kontaktovat. Financování nemovitosti zajistíme prostřednictvím hypotečního centra v naší kanceláři. Právní servis je samozřejmostí. nemovitost v zahraničí jsme schopni financovat z hypotečních ú­věrů.

Typ nemovitosti:
Byt
Číslo nemovitosti:
2024002
Typ bytu:
4+1
Operace:
Prodej
Vlastnictví:
Osobní
Adresa:
Muro
Číslo bytu:
7c
Plocha podlahová:
110 m2
Plocha balkonu:
6 m2
Plocha terasy:
14 m2
Podlaží:
1. podlaží
Stav objektu:
Velmi dobrý
Konstrukce:
Cihlová
Umístění objektu:
Okraj obce
Komunikace:
Betonová
Stáří objektu:
2001
En. náročnost:
164 kWh/m2/rok
Vydaný certifikát:
E - Nehospodárná
Typ certifikátu:
vyhláška č. 264/2020 Sb
Je zobrazena tato GPS souřadnice:
39° 43' 49.742"N, 3° 03' 11.399"E

/kontakt/

Nastartuje s námi
Vaší úspěšnou kariéru

HLEDÁME

Samostatného a komunikativního člověka s dobrým obchodním vystupováním, který chce rozvinout svůj potenciál pod naší značkou. Dosavadní práce v realitách může být výhodou, nikoliv ale podmínkou. Naše zkušenosti jsou takové, že dokážeme ze začátečníka udělat velice brzo profíka.