Prodej rodinného domu 5+kk v obci Pražmo

7.550.000 ,-
Celkem 25 fotografií, zobrazit všechny
Makléřka:
realitní makléř: Gabriela Daniszová
Gabriela Daniszová
telefon: +420 731639745
gabriela@daniszova.cz

Prodej rodinného domu 5+kk v obci Pražmo

7.550.000 ,-
Popis nemovitosti:

Nabízíme k prodeji patrový, cihlový, rodinný dům s dispozicí 5+kk, garáží, balkonem, bazénem a oploceným pozemkem se vzrostlými stromy. Dům s podlahovou plochou 228m2 je celý podsklepen a součástí podsklepení o 114m2 je garáž, dvě místnosti a prostor pro uložení nářadí. V prvním patře domu je technická místnost pro umístění pračky a sušičky, předsíň, velký obývací pokoj s kuchyní a jídelnou a také pokoj pro hosty. Nachází se zde také velká koupelna s rohovou vanou, WC, umyvadla a vstup do sklepních prostor. V prvním patře jsou dva podkrovní samostatné pokoje, koupelna se sprchovým koutem, WC a dvěmi umyvadly. Pokoj nad schodištěm je využíván jako herna pro děti a je z něho vstup na balkon s nádherným výhledem na Beskydy. Dům je posazen do prostřed pozemku, kdy branou v přední části je vjezd na pozemek a okrasná zahrada. V zadní části zahrady je bazén a ovocné stromy. Topení a ohřev vody je zajištěn tepelným čerpadlem, obecní vodovod a kanalizace, elektřina a studna na zalévání zahrady a užitková voda. V letech 2009 proběhla rekonstrukce vnitřních prostor domu včetně rozvodů elektřiny, vody, nové střechy, krbových kamen a komína. Pozemek 1011m2 je rovina s výhledem na okolí kopce Beskyd. V obci mateřská škola, obchody, základní škola a lékař s dojezdem 2km. Financování nemovitosti zajistíme prostřednictvím hypotečního centra naší kanceláře. Právní servis včetně advokátní úschovy finančních prostředků zdarma!

Typ nemovitosti:
Dům, vila
Číslo nemovitosti:
00088
Typ domu:
Rodinný dům
Operace:
Prodej
Adresa:
Pražmo 149
Plocha pozemku:
1122 m2
Sklepní podlaží:
1. sklepních podlaží
Stav objektu:
Velmi dobrý
Konstrukce:
Cihlová
Umístění objektu:
Klidná část obce
Komunikace:
Asfaltová
Rok rekonstrukce:
2009
Výbava - popis:
bazén venkovní, krb, kůlna na nářadí, venkovní posezení
Vydaný certifikát:
D - Méně úsporná
Typ certifikátu:
vyhláška č. 264/2020 Sb
Je zobrazena tato GPS souřadnice:
49° 36' 26.515"N, 18° 29' 25.776"E

Finanční kalkulačka

Líbí se Vám tato nemovitost, ale nemáte v současné době dostatek finančních prostředků? Rádi Vám poskytneme možnost financování.


Částka:

Úrok:
%

Doba splácení:
let

Měs. splátka:

/kontakt/

Nastartuje s námi
Vaší úspěšnou kariéru

HLEDÁME

Samostatného a komunikativního člověka s dobrým obchodním vystupováním, který chce rozvinout svůj potenciál pod naší značkou. Dosavadní práce v realitách může být výhodou, nikoliv ale podmínkou. Naše zkušenosti jsou takové, že dokážeme ze začátečníka udělat velice brzo profíka.